Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваАко изборните машини са толкова страшни, нека премахнем

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Миролюба БенатоваАко изборните машини са толкова страшни, нека премахнем
Коментари Харесай

Бенатова: Адски тъпо решение е МС да си приватизира видео кадрите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Миролюба Бенатова

Ако изборните машини са толкоз страшни, дано премахнем банкоматите, кантарите от хипермаркетите и всички приложения в смарт телефоните. Смешен е този рев на опорните хора. Гледам, че не стопират да набиват тази опорка, в която липсва житейска логичност.

Това написа Миролюба Бенатова в любопитен коментар.

Иначе, пъклен жалко решение е Министерски съвет да си приватизира видео фрагментите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет. Това демонстрира боязън, да не би въпреки всичко някой да попита нещо, в другояче до скоро гостоприемната гранитна зала. Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни. Защото е боязън и липса на достолепие. Дали ще се върне, не е ясно. Доказано, има доста политически животи. И нищо не е дефинитивно, пише още в персоналния си профил във фейсбук Миролюба Бенатова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР